До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як одягнутися на вечірку: показують Кендалл Дженнер і Гейлі Бібер

За часів загального локдауну ми знали, що всі сидять удома, і це нас заспокоювало, проте нині вечірки стали повертатися в наше життя, а разом з ними й страх проґавити важливу подію. Один лише швидкий погляд на вечірні образ Кендалл Дженнер і Гейлі Бібер може запросто повернути це старе знайоме почуття. 8 червня подруг бачили по дорозі на вечірку з нагоди дня народження моделі Анастасії Караніколау. Дівчата вибрали для свята звабливі образи, які буквально кричали про те, що ізоляція нарешті завершена й можна збиратися на вечірку.

Кендалл Дженнер

Крім того, що стильні образи Кендалл і Гейлі ідеально доповнювали один одного, їм також вдалося засвідчити близько пів дюжини головних тенденцій весна-літо 2021 за один спільний вихід. Передусім обидві моделі вдягнули кроп-топи, що особливо актуальні цього літа. Кендалл з’явилася в топі-бандо зі шкіри 16Arlington, який вона доповнила штанами з високою посадкою з такого ж матеріалу. Тим часом Гейлі вдягла спокусливий бралет з крепового сатину Alex Perry, який доповнила максіспідницею з розрізом. Монохромна палітра, яку вибрали подруги, уособлювала їхню любов до чорного й білого кольору, які демонстрували у своїх шоу весна-літо 2021 року багато брендів, зокрема Saint Laurent, Loewe, Gabriela Hearst і Chanel.

Реклама
Гейлі Бібер

Гейлі завершила свій образ за допомогою ефектних диско-аксесуарів: сумки з кристалами Jimmy Choo Bon Bon і замшевих туфель Saeda цього ж бренду з елегантним блискучим ланцюжком біля щиколотки. Тим часом Кендалл зробила ставку на модну сумку Prada Cleo в стилі 1990-х і завершила свій образ головною річчю всіх it-girls — парою босоніжок Bottega Veneta.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.