До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як насправді вдягаються парижанки

22 грудня на Netflix вийшов другий сезон серіалу "Емілі в Парижі", який знову розкритикували через зовнішній вигляд головної героїні. Творцям шоу дорікають за множинні кліше, а також через те, що образ Емілі Купер далекий від того, як одягаються справжні парижанки. На екрані актриса Лілі Коллінз носить багато яскравих відтінків, довжину міні, обожнює високі підбори й брендові аксесуари, впізнавані з першого погляду.

Кадр із серіалу "Емілі в Парижі"

Ми Емілі ні в чому не дорікатимемо, адже кожен у Парижі має право вдягатися, як йому до душі, зате покажемо, як одягаються справжні парижанки — дівчата, які просто живуть у цьому прекрасному місті, будують кар’єру, насолоджуються життям, закохуються й не прагнуть потрапити в кадр стритстайл-фотографів, які постійно перебувають у пошуку цікавих образів. Допоможе це зробити Instagram-акаунт Parisiens in Paris, на який підписано понад 600 000 фанатів. Відмітна ознака цієї сторінки — всі фото тут випадкові, здебільшого зроблені зі спини або в динаміці, завдяки чому по-справжньому передають дух вулиць французької столиці. Подивимося?

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.