До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Модна вагітність: 5 ідей від Джованни Баттальї Енгельберт

Стиліста Джованну Батталью Енгельберт називають однією з найстильніших дівчат планети. Вона починала працювати моделлю, потім співпрацювала з виданнями Conde Nast, включно з японським Vogue і американським W, а сьогодні займається консультацією брендів задля просування та побудови їх іміджу. Зараз амбітна італійка щаслива приміряти нову роль – вона готується вперше стати матір'ю, але любити моду продовжує також сильно. Під час сезону показів весна-літо 2019 вона показала кілька прикладів, як одягатися в особливому стані.

Джованна Батталья Енгельберт
Сила кольору

Любов до насичених відтінків – одна з візитних карток стилю Джованни Баттальї. Не відмовляється вона від них і зараз. Її образ з плащем кольору фуксії став одним з найбільш пам'ятних на Тижні моди в Нью-Йорку.

Реклама
Сукня-сорочка

Сукня-сорочка вільного крою – легкий спосіб мати елегантний вигляд в будь-якому стані. Джованна Батталья Енгельберт вибирає модель з подовженими рукавами, що добре закривають кисті рук, і без зайвих деталей. Додає вона до неї яскравий клатч і великі прикраси.

Dolce Vita

Вагітність – не привід приховувати змінену фігуру. На Тижні моди в Нью-Йорку Джованна Батталья Енгельберт з'явилася в яскраво-червоній сукні Khaite, зшитій в найкращим традиціях італійської моди – з глибоким декольте, підкресленою талією і спідницею годе.

Завищена талія

Сукні із завищеною талією давно улюблені у вагітних дівчат. Не стала винятком і італійська стилістка, яка підкреслила романтичний настрій образу яскравим квітковим принтом і жовтими аксесуарами.

Джованна Батталья Енгельберт
Спортивний вибір

Джованну Батталью Енгельберт до вагітності рідко можна було зустріти в спортивному одязі, але нове положення змусило і її взути кросівки. А додає вона до них трикотажну сукню-худі з капюшоном.

Джованна Батталья Енгельберт

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.