До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Міська уніформа: новий вихід Анджеліни Джолі

Анджеліна Джолі зараз рідко з'являється на публіці. Після завершення туру її нового фільму "Спочатку вони вбили мого батька: спогади дочки Камбоджі" стан здоров'я актриси погіршився. Вона почала втрачати вагу і її навіть помістили в психіатричну клініку. За заявою американських таблоїдів, вага Джолі зараз близько 45 кілограм, що дуже критично для жінки її віку і росту. Однак сама Анджеліна всіляко демонструє хороший настрій – недавно папараці зняли її під час шопінгу з дітьми. Вона мала привітний вигляд і усміхалася.

Анджеліна Джолі

Для прогулянки Джолі обрала елегантний образ, який можуть взяти на озброєння багато офісних працівниць для осіннього міжсезоння. Актриса поєднала разом дві прості речі – вільний светр молочного відтінку з V-подібним вирізом і чорні укорочені брюки. Правильно дотримати пропорції і зробити образ більш грайливим їй допомогли саме деталі – відкриті щиколотки і ключиці. Доповнили цей практичний дует правильні аксесуари – лаконічна сумка Celine, туфлі на підборах kitten-heels і окуляри на півобличчя.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.