До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гардероб Меган Маркл в турне Ірландією

Принц Гаррі і герцогиня Меган повернулися з першої офіційної поїздки після одруження, яке відбулось 19 травня. Вирушили вони в Ірландію, де провели кілька насичених зустрічами днів. Vogue.ua подивився на гардероб герцогині Сассекської, яка продовжує відточувати свій стиль і експериментувати з стриманим діловим гардеробом. За два дні герцогиня продемонструвала чотири образи, бюджет яких приблизно дорівнює 40 000 доларів.

Герцогиня Меган в Ірландії

Вирушила пара в Ірландію відразу після урочистого параду на честь 100-річчя Королівських повітряних сил, а Меган Маркл з святкового вбрання Christian Dior переодяглася в комплект зі спідницею-олівцем Givenchy темно-смарагдового відтінку, доповнивши образ сумкою Strathberry і човниками Paul Andrew.

Реклама
Герцогиня Сассекська в комплекті Givenchy

Потім послідувала літня вечірка в британському посольстві, на якій герцогиня сяяла в чорній сукні Emilia Weakstead, зшитій спеціально для неї. Доповнила вбрання міс Маркл туфлями Aquazzura, клатчем Givenchy і сережками Birks.

Герцоги Сассекські в Ірландії

Наступного дня герцоги Сассекські вирушили на зустріч з президентом Ірландії. Тут дружина принца Гаррі з'явилася в строгій сукні французького бренду Roland Mouret з асиметричною спідницею і коміром-човником. Аксесуарими цього разу були чорними – сумка Fendi Peekaboo і туфлі Paul Andrew.

Герцогиня Сассекська в Roland Mouret

Останній образ герцогині Меган в Ірландії – зшитий на замовлення брючний костюм Givenchy, який вона доповнила простою бавовняною футболкою британського бренду Lavender Hill Clothing вартістю 34 фунти і аксесуарами Givenchy – сумкою і ременем. Туфлі цього разу були від Sarah Flint.

Герцоги Сассекські в Ірландії

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.