До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Образ дня: Олена Зеленська на святкуванні Дня Незалежності України

Перша леді України Олена Зеленська взяла участь у святкуваннях з нагоди Дня Незалежності, на яких з’явилася в стилізованій вишиванці. Створив її український дизайнер Артем Климчук, автор інавгураційного образу першої леді. Складна вишивка ручної роботи — відмітна ознака й візитна картка марки ARTEMKLIMCHUK. За основу малюнка на цій сорочці взято традиційні елементи полтавської вишивки, зокрема ромб як символ родючості, достатку й благополуччя, але переосмислений у сучасному ключі.

Владимир и Елена Зеленские на праздновании Дня Независимости УкраиныВолодимир і Олена Зеленські

Також Артем Климчук застосував тут класичний прийом "білий по білому", але додав урочистості сорочці невеликими кольоровими вкрапленнями. Унаслідок вийшов авторський візерунок, у якому традиції минулого поєднуються із сучасним поглядом. Доповнила образ прикраса українського бренду GUNIA Project, який свою місію описує як інтерпретацію культурної традиції й інтеграцію елементів народної спадщини в сучасні функціональні об’єкти.

Вышиванка Елены Зеленской на праздновании Дня Независимости Украины
Володимир і Олена Зеленські

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.