До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Белла Хадід в жакеті українського бренду Flow the Label

Американська топ-модель Белла Хадід прилетіла до Канн на кінофестиваль і одразу потрапила в поле зору папараці, які фіксують кожен її крок на Лазурному березі. Так, у другий день фестивалю, її зняли на виході з готелю Le Majestic, одягнену в жакет українського бренду Flow The Label.

Белла Хадід в жакеті Flow the Label

Хадід, відома любителька довжини міні, одягла його як сукню, під якою ховалася вже справжня і ще більш коротка. Доповнили образ масивні кросівки і мініатюрний рюкзак.

Реклама
Белла Хадід в жакеті Flow the Label

Дизайнер бренду Flow The Label, Вікторія Баланюк, розповідає, що до їхнього агента звернулися стилісти Хадід і Ріти Ори, які запросили образи, що їм сподобались. У різний час Хадід також з'являлася в джинсах українського бренду Ksenia Schnaider і кашкетах Ruslan Baginskiy.

Flow the Label весна-літо 2018

Нагадаємо, що Flow The Label заснований 2014-го року сестрами Вікторією та Веронікою Баланюк, які зараз демонструють свої колекції в рамках Ukrainian Fashion Week. Одяг бренду – підкреслено жіночний і романтичний. Серед ключових джерел натхнення дизайнера – сімдесяті, французьке кіно та пасторальна естетика.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.