До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

3 нові осінні образи Селін Діон

Селін Діон випустила новий кліп на пісню Courage, що послугувало приводом для посиленої уваги папараці. Співачка вміло скористалася ситуацією і за останні кілька днів продемонструвала три нові осінні образи. Спочатку канадка вибрала total-look бірюзового кольору Max Mara. У центр уваги потрапили: кольорова "шуба-чебурашка", вовняна мініспідниця, ботфорти з тисненням під крокодила і хутряна сумка на пояс.

модный образ 2019/2020Селін Діон у Max Mara

Любов до об'ємних шуб на цьому не завершилась. Увечері того ж дня Селін Діон переодяглась в чорно-біле вбрання. Співачка зробила реверанс у сторону oversize-шуби з геометричним малюнком Saint Laurent. Фінальним штрихом в образі стали чорні лаковані човники Gianvitto Rossi і чорні прямокутні окуляри.

Реклама
Модная шуба 2019/2020Селін Діон у Saint Laurent

Селін Діон вміє з'являтися на публіці не менш яскраво, ніж на сцені. Французько-канадська співачка нерідко тяжіє до ефектних драматичних образів. Так, наступне вбрання Селін було виконане в найкращих ретро-традиціях. Діон вбрала вільний плащ з чорного шовку, забарвлений жовтим квітковим принтом та з об'ємним коміром-капюшоном. Під низ співачка підібрала жовту сукню, яка перегукувалася з колірною гамою бутонів на плащі, взяла до рук білу мікросумку і взула лаконічні човники Gianvitto Rossi.

модный плащ 2019/2020Селін Діон у Marc Jacobs

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.