До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Два нові образи Кім Кардаш’ян

Кім Кардаш’ян відома своїми ефектними виходами й умінням привертати до себе увагу. Іноді здається, що ми бачили вже все, але Кім удається завжди здивувати. Вона прийшла на вечірку-презентацію нового альбому Каньє Веста "Donda" у весільній сукні, одягла закрите вбрання чорної вдови на червону доріжку Met Gala і з’явилася в образі Сімпсона на шоу Balenciaga весна-літо 2022 року. Та одержимість Кім творчістю Демни Гвасілії ще далека від завершення. Днями вона продемонструвала два нові total-образи від свого улюбленого дизайнера.

Кім Кардаш’ян
Кім Кардаш’ян

Напередодні свого дебюту як ведучої програми "Saturday Night Live" Кім одягла повністю шкіряний образ від Демни Гвасалії, що складається з базового гольфу з латексу, об’ємної дутої жилетки, фірмових штанів-ботфортів, спідниці з розрізом спереду, бейсболки та протисонцевих окулярів. Завершили вихід шкіряні коричневі рукавички й гігантська темно-бордова сумка. Увечері цього ж дня Кім перевдяглася в ще один провокаційний образ Balenciaga на взірець того, у якому вона була на Met Gala. Кардаш’ян з’явилася в обтислих штанах-ботфортах, топі із заходом і протисонцевих окулярах у стилі героїв "Матриці", але головною окрасою вбрання стала об’ємна шуба зі штучного хутра з люрексом.

Кім Кардаш’ян

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.