До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

2 нові образи Зендаї в Парижі

Почався престур найочікуванішого фільму 2024 року — "Дюна: Частина 2" режисера Дені Вільньова із Зендаєю та Тімоті Шаламе в головних ролях. Після Нью-Йорка, Лос-Анджелеса і Мексики актори відправилися в Париж. 12 лютого зірки відвідали премʼєру у французькій столиці та зʼявилися на червоній доріжці свого промотуру. Традиційно, Зендая здивувала своїм цікавим вбранням.

Зендая
Зендая

Реклама

Для фотосесії Зендая і Тімоті Шаламе зустрілися на даху готелю Shangri-La, звідки відкривається захопливий краєвид на Ейфелеву вежу. Американська актриса одягнула повністю білу сукню з мериносової вовни Alaïa з нової колекції бренду осінь-зима 2024/2025. Асиметрична сукня без бретельок до підлоги була хитромудро огорнута навколо її грудей, оголюючи шкіру в різних місцях. Зендая відмовилась від прикрас, за винятком однієї каблучки, що зробило її сміливу сукню головним елементом образу. Щоб завершити свій вихід, вона вдягла білі атласні човники.

Зендая
Зендая

Пізніше того вечора Зендая змінила свій стиль і вдягла інше вбрання. Зірка зробила ставку на спідничний комплект LouisVuitton, який складався з укороченої толстовки без рукавів із 3D-трояндами, плісировану широку спідницю в тон і нестандартні золоті човники. Її волосся знову було зібране назад, але цього разу гладко укладене таким чином, щоб імітувати мокрий вигляд. Макіяж Зендаї підкреслював її вихід

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.