До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

10 леопардових купальників у стилі Емілі Ратаковскі й Жасмін Тукс

Купальники з анімалістичним принтом є одними з наймодніших цього сезону. Серед них візерунки леопардового забарвлення посідають чільну позицію в колекціях брендів — від суцільних варіантів з глибоким V-подібним вирізом до роздільних моделей на зав’язках. Багатьом знаменитостям припав до смаку цей тренд. Так, топмоделі Емілі Ратаковскі, Белла Гадід, Жасмін Тукс і Кая Гербер вже встигли приміряти купальники з леопардовим принтом цього літа.

Відгомін дикого тваринного світу у вигляді хижих принтів і досі актуальний як серед суконь, блуз і спідниць, так і пляжного вбрання. Наприклад, Кая Гербер і Жасмін Тукс віддають перевагу купальникам-бікіні на тонких зав’язках, Емілі Ратаковскі демонструє відкриту модель з нової колекції свого бренду Inamorata, а Jill Kortleve показує як носити ретро-купальник, що складається з ліфа-бандо й плавок з високою посадкою.

Реклама

Vogue.ua зібрав 10 купальників з леопардовим принтом, натхнених образами супермоделей, — від Емілі Ратаковскі до Белли Гадід.

<b>купальники лео</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.