До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

10 стильних виходів зірок у прозорих сукнях цього літа

Незважаючи на те, що прозорі сукні складно носити, цей тренд одягу є найпривабливішим стилем на даний момент. Кейт Мосс, Дуа Ліпа і Белла Гадід та ще багато зірок показують на власному прикладі що прозоре вбрання — нова альтернатива маленькій чорній сукні. Єдине емпіричне правило? Будьте готові проявити сміливість! На червоній доріжці ми неодноразово бачили знаменитостей в сексуальних "голих" вбраннях, а привабливість цього тренда виникла безпосередньо з подіумів, адже такі бренди як Acne Studios, Alaïa та Bottega Veneta запропонували свої власні версії прозорих суконь.

Acne Studios
Acne Studios

Реклама

Bottega Veneta
Bottega Veneta

Говорячи про знаменитостей, нещодавно ми бачили Кейт Мосс у прозорій сукні Saint Laurent авторства Ентоні Ваккарелло на вулицях Нью-Йорка, а також Беллу Гадід у мереживній прозорій сукні минулого місяця. Ми зібрали 10 стильних виходів зірок у "голих" сукнях цього літа.

Дуа Ліпа в Bottega Veneta

Зараз у всіх на вустах фільм "Барбі" Грети Гервіг. Нещодавно пройшла премʼєра у Лос-Анджелесі, на яку Дуа Ліпа одягнула провокаційний і стильний образ. Вона вибрала сукню Bottega Veneta, створену із прозорої блискучої сітки, яка оголювала груди співачки. Дуа Ліпа доповнила свій вихід білою білизною, металізованими туфлями Bottega Veneta і прикрасами Tiffany & Co.

Крістен Стюарт в Chanel

На церемонії закриття Берлінале-2023 прозорі сукні були всюди. Крістен Стюарт також зробила ставку на цю тенденцію, коли вручала Ніколя Філіберу "Золотого ведмедя" за його документальний фільм "На Адаманті". Її краса на кшталт 1980-х років додала гранжовий відтінок твору Chanel.

Крістен Стюарт в Chanel
Крістен Стюарт в Chanel

Джордан Данн у Nensi Dojaka

На афтепаті BAFTA-2023 у Лондоні Джордан Данн обрала сукню Ненсі Доджака, талановитої молодої дизайнерки, чиї вироби натхненні білизняною естетикою. Джоржан одягнула чорну прозору сукню, яка наголошувала на красі бударного стилю.

Джордан Данн у Nensi Dojaka
Джордан Данн у Nensi Dojaka

Белла Гадід у мереживній сукні

Для святкування свого 26-річчя Белла Гадід обрала досить відверте вбрання. На свою вечірку, вона одягнула прозору мереживну сукню в довжині міді, з-під якої просвічувалися чорні стрінги. Вона поєднала цей образ із великою шкіряною курткою, легко накинутою поверх, сонцезахисними окулярами у стилі 1990-х років і сумкою Amina Muaddi з написом "Ciao Bella".

Белла Гадід
Белла Гадід

Кейт Мосс у Saint Laurent

Цієї осені Кейт Мосс вибрала богемну довгу сукню з капюшоном Saint Laurent авторства Ентоні Ваккарелло. Вбрання було виконане у відтінку горчиці і мало абсолютно прозорий вигляд. Кейт одягла сукню поверх чорної білизни і доповнила вихід масивними браслетами і сережками.

Кейт Мосс у Saint Laurent
Кейт Мосс у Saint Laurent

Ріта Ора в Jacquemus

Ріта Ора відома своїм сміливим модними виходами, коли вона зʼявляється на червоній доріжці. Якщо ви пам’ятаєте, у 2017 році вона вибрала халат і рушник, обмотаний навколо голови, у поєднанні з дорогоцінними прикрасами Lorraine Schwartz. Цього року на однієї з премій вона одягла повністю прозору чорну максі-сукню Jacquemus з вирізом у стилі 1990-х років.

Ріта Ора в Jacquemus
Ріта Ора в Jacquemus

Емілі Ратаковські

Під час відвідування заходу Swarovski в Нью-Йорку Емілі Ратаковські вибрала довгу чорну максісукню з короткими рукавами і глибоким декольте.

Емілі Ратаковські
Емілі Ратаковські

Ріанна в прозорій чорній сукні

Ріанна відвідала Art Basel у Маямі, а потім насолодилася романтичною вечерею з A$AP Rocky у ресторані Carbone на Саут-Біч. У якості вбрання вона вибрала напівпрозору чорну сукню, яка підкреслювала її вигини. Ріанна доповнила свій вихід довгим золотим ланцюжком та вінтажною сумкою Fendi Baguette.

Ріанна
Ріанна

Charli XCX у Ludovic de Saint Sernin

Charli XCX також надихнулася трендом. Зірку побачили на червоній доріжці Brit Awards 2023 у силуетній сукні Ludovic de Saint Sernin з монограмою лейблу.

Charli XCX у Ludovic de Saint Sernin
Charli XCX у Ludovic de Saint Sernin

Ріта Ора в Nensi Dojaka

Ще одна зірка, яка полюбляє сукні Nensi Dojaka – Ріта Ора. Вона зʼявилася на червоній доріжці на церемонії British Fashion Awards у Лондоні у фірмовій червоній сукні, створеній Ненсі Доджака. Це був, мабуть, найсексуальніший вихід на весь вечір.

Ріта Ора в Nensi Dojaka
Ріта Ора в Nensi Dojaka

Дженніфер Лопес у Tom Ford

Дженніфер Лопес мала намір відзначити цю подію на червоній доріжці на прем'єрі документального фільму Halftime на кінофестивалі в Трайбеці, який розповідає про рік, коли співачка відзначила своє 50-річчя. Вона вийшла на червону доріжку в оксамитовій сукні Tom Ford зі сміливими прозорими вставками, які не приховували відсутності спідньої білизни.

Дженніфер Лопес у Tom Ford
Дженніфер Лопес у Tom Ford

За матеріалами: vogue.fr

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.