До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

10 модних образів вагітної Перніль Тейсбек

Стереотипи про те, що вагітні дівчата обов’язково мають носити безрозмірні речі, давно пішли в забуття. Нині дизайнери пропонують всілякі образи, які пасуватимуть дівчатам у делікатному стані. Скандинавська модниця Перніль Тейсбек, за якою стежать 873 тисячі шанувальників в Instagram, демонструє на власному прикладі, що вагітність тільки прикрашає будь-яке вбрання. Зокрема, відома данка, основу гардероба якої становлять базові речі в класичних відтінках у парі з ультрамодними аксесуарами, вміло користується своїм станом і показує як підібрати стильні образи на щодень під час вагітності.

Перніль Тейсбек

Перніль Тейсбек уже на п’ятому місяці вагітності. Зазвичай на цьому терміні зберігається комфортне самопочуття й уже добре видно животик, який диктує свої правила у виборі одягу. Модна данка під час вагітності добирає речі так само ретельно, як і раніше. Дівчина вдягає затишні трикотажні сукні в бежевій колірній гамі, велосипедки в парі з маскулінними сорочками, комбінезони із широкими штанинами, шкіряні мінісукні з відкладним комірцем й обігрує романтичні образи за допомогою шлярок і рюшів. Vogue.ua зібрав 10 модних образів вагітної Перніль Тейсбек.

Реклама

<b>беременная Pernille Teisbaek</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.