До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

10 весняних образів модниці Джесс Гант

За Instagram-акаунтом засновниці бренду RYFE й шанувальниці лаконічних образів Джесс Гант стежать майже півтора мільйона підписників. Її вміння впоратися з базовими кольорами й особливими декоративними елементами знайшло втілення в стильних і невимушених вбраннях. Елегантні й зрозумілі силуети, які демонструє модниця, завжди мають свіжий та актуальний вигляд. Vogue.ua зібрав 10 найкращих образів Джесс Гант для весняного натхнення.

За визнанням самої Гант, у її гардеробі особливе місце займають жакети та блейзери. Шкіряні й вовняні, приталеного крою й немов запозичені у бойфренда, укорочені або навмисно подовжені — вона легко знаходить застосування їм у своїх щоденних образах. Незвичайним весняним рішенням стане комбінація молочного жакета з підкресленою лінією плечей і трикотажного топа — смілива альтернатива набридлим корсетам. Поєднувати жакети модниця пропонує з улюбленими джинсами, штанами dad fit, мініспідницями й легінсами зі штрипками. Не обійтися цієї весни й без спокусливої сукні з відкритою спиною, яка стала справжнім гітом минулої зими, трикотажного комбінезона й взуття з квадратним носком.

Реклама

Особливо вподобала Джесс Гант й ультрапопулярні аксесуари, серед яких бейсболка, що переживає новий пік своєї слави. У парі до них it-girl радить вибирати місткі скульптурні сумки, щоб врівноважити баланс спортивних і вечірніх елементів. Не малу роль в образі відіграють прикраси: великі сережки-кільця, ансамблі монолітних каблучок і ланцюги відтінку рідкого золота. Рекомендуємо придивитися й до однотонних топів, які складають основу гардероба Джесс Гант, а також універсальних dad sneakers.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.