До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

15 літніх образів модниці К’яри Ферраньї

Літо ще не закінчилося, а отже є щонайменше місяць встигнути покрасуватися в новому вбранні. Ми вирішили зазирнути на сторінку Instagram до однієї з найвідоміших інфлюенсерок модної індустрії К’яри Ферраньї й подивитися із чого складається її літній гардероб. Італійка К’яра вже давно перестала бути просто модною блогеркою на просторах соціальних мереж. Нині дівчина має понад 20 мільйонів підписників і свій однойменний бренд одягу. З 2013 року вона входить до списку 500 найвпливовіших людей у світі моди, а 2015 року потрапила на сторінки Forbes 30 Under 30 і прикрасила обкладинку іспанського Vogue як модна інфлюенсерка вперше за історію журналу.

К’яра Ферраньї

К’яра Ферраньї — бажана гостя на всіх модних подіях й улюблениця модних домів. Білява італійка охоче носить речі не тільки свого бренду Chiara Ferragni Collection, а й віддає перевагу вбранню з колекцій Jacquemus, Christian Dior і Chanel. У літньому арсеналі фешн-блогерки переважають романтичні квітчасті мінісукні, міські лляні шорти із сорочками, укорочені в’язані топи й жіночні сукні-халати. К’яра комбінує літні ансамблі із сандалями на липучках і взуттям у грецькому стилі. Vogue.ua зібрав 15 найкращих образів інфлюенсерки К’яри Ферраньї.

Реклама

<b>Chiara Ferragni</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.