До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як змінився стиль Вікторії Бекхем за 20 років

Розпочавши свій шлях до слави в середині 90-х у ролі співачки в мініспідниці й ботфортах, Вікторія Бекхем перетворилася на ікону стилю й успішну дизайнерку, але не забуває водночас про роль дбайливої мами великої сім’ї.
Вікторія Бекхем
Хто б міг подумати, що Вікторію Адамс (дівоче прізвище місіс Бекхем), якій сьогодні виповнюється 49 років, у дитинстві не поважали однокласники. Будучи маленькою дівчинкою, вона соромилася своєї сім’ї й таємно мріяла стати знаменитою. Своїм довгим шляхом від улюблениці мільйонів у складі SpiceGirls та дружини знаменитого футболіста до успішної бізнес-леді з модним брендом, який поступово перетворюється на повноцінну модну імперію, вона довела — дитячі мрії здійснюються.
Вікторія Бекхем у фіналі шоу VictoriaBeckham осінь-зима 2018/2019

Змінювався стиль її життя, змінювався і її гардероб: відверті міні з латексу, корсети в поєднанні з джинсами, звірині принтиRobertoCavalli, прозорі чи строкаті сукні з провокаційними декольте — поступово трансформувалися у хвилясті силуети, довжину міді й монохромні тони. Єдине, чому вона була і є відданою упродовж усієї своєї модної історії — це туфлі-човники, штани-кльош і сонцезахисні окуляри.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.