До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найразючіші образи на Венеційському кінофестивалі

Голлівудська червона доріжка, яку всередині індустрії моди часто називають ненаситною, пів року тому майже зникла через пандемію коронавірусу. Уже в березні кіноіндустрія почала боротьбу за своє існування — скасування знімань, перенесення прем’єр, фінансові зобов’язання й повне нерозуміння, що буде далі. Не набагато ліпше йшли справи й у модних Домів, для яких саме червоні доріжки досі залишаються головним подіумом. Скасування балу Met Gala, Каннського кінофестивалю й завжди масштабних літніх кінопрем’єр перетворили світську хроніку майже на забуте явище, проте минулого тижня світло наприкінці цього тунелю все-таки з’явилося — в Італії почався Венеційський кінофестиваль.

Тільда Свінтон

Головною зіркою кіноогляду цього року стала Кейт Бланшетт, голова журі Venice Film Festival, про гардероб якої ми докладно писали тут. Нагадаємо лише, що австралійська актриса охоче вдягала речі, у яких вже була раніше — сукня Esteban Cortazar, топ Alexander McQueen, брючні двійки Acne Studios і Dries Van Noten.

Реклама
Кейт Бланшетт в Alexander McQueen

Не обійшлося й без інших нових зустрічей, серед яких запам’яталася Кетрін Вотерстон на прем’єрі стрічки "Майбутній світ" у вбранні Prada, зірка "Гри престолів" Наталі Еммануель у тотал-лук Miu Miu і Ванесса Кірбі в розкішній сукні Valentino Couture, про яку в січні мріяли всі глядачі показу цього бренду.

Кетрін Вотерсон у Prada
Наталі Еммануель у Miu Miu
Ванесса Кірбі у Valentino Couture

Окремо варто відзначити спільний вихід Майї Гоук і Джії Копполи. Перша сяяла в сукні Atelier Versace, а друга продемонструвала всю глибину палітри Gucci.

Джіа Коппола і Майя Гоук

Ще однією яскравою зіркою Венеційського кінофестивалю цього року стала британська актриса Емма Коррін, яка зіграє роль принцеси Діани в четвертому сезоні "Корони". Разом з французькою режисеркою Маті Діоп вони вибрали образи Miu Miu і не помилилися. Це було ковтком свіжого повітря.

Емма Коррін
Маті Діоп у Miu Miu

Текст: Julia Hobbs

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.