До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найдорожчі "оскарівські" сукні за всю історію

До 90-ї церемонії вручення кінонагород "Оскар" залишаються лічені дні, а це значить, що пристрасті розпалюються все сильніше. І справа тут не тільки в ажіотажі навколо імен майбутніх переможців, а й нарядів, в яких зірки будуть сяяти на червоній доріжці вже 4 березня. Vogue.ua згадує найдорожчі сукні за всю історію церемонії. Багато з них коштують як чудовий будинок.

Люпіта Ніонго

У 2015 році на червоній доріжці "Оскара" Люпіта Ньоно з'явилася в білому лаконічному платті Calvin Klein, але була в нього одна особливість – воно було повністю розшите перлинами. Вигляд ефектний і ціна відповідна – 97 000 фунтів.

Реклама
Люпіта Ніонго в Calvin Klein
Кейт Бланшетт

У 2014 році Кейт Бланшетт отримала премію "Оскар" як найкраща актриса за роль у фільмі Вуді Аллена "Жасмин", а за нагородою піднялася в платті авторства свого друга Джорджіо Армані. Її нюдовий наряд, розшитий тисячами кристалів Swarovski, оцінюється приблизно в 100 000 фунтів, а разом з аксесуарами і прикрасами вартість образу сягає 18 мільйонів.

Кейт Бланшетт в Armani Privé
Кейт Вінслет

У 2007 році актриса Кейт Вінслет потрапила до списків найстильніших актрис на премії "Оскар". Допомогла їй у цьому ніжно-салатова сукня Valentino зі струмливого шовку. Його ціна – близько 100 000 доларів, а вибрати наряд Вінслет допоміг не знаменитий стиліст, а маленька дочка.

Кейт Вінслет у Valentino
Шарліз Терон

Кожен вихід Шарліз Терон на червону доріжку – це завжди сотні захоплених поглядів. Особливою для неї стала церемонія "Оскар" у 2013 році – лаконічне біле плаття Christian Dior мало чудовий вигляд на південноафриканці. До речі, ціна цього наряду – близько 100 000 доларів, а разом з прикрасами Harry Winston вона досягла 4 мільйонів.

Шарліз Терон в Christian Dior
Енн Гетевей

Червоний і Valentino – поєднання, яке не підведе. Не підвело воно в 2011 році і актрису Енн Гетевей, яка красувалася на церемонії "Оскар" у розкішному червоному платті італійського бренду вартістю 80 000 євро.

Енн Гетевей у Valentino
Ніколь Кідман

Сукня насиченого відтінку весняної трави авторства Джона Гальяно, в якій у 1997 році на червоній доріжці "Оскара" з'явилася Ніколь Кідман, вважається однією з найвідоміших за всю історію церемонії. Її особливість – вишивка у стилі шинуазрі, а ціна – близько 2 мільйонів доларів.

Ніколь Кідман в John Galliano
Дженніфер Лоренс

Однак рекордсменкою цього негласного змагання стала актриса Дженніфер Лоренс. Її плаття Christian Dior авторства Рафа Сімонса, в якому вона впала на церемонії "Оскар", коли піднімалася за заслуженою нагородою в 2013 році, оцінюється в 4 мільйони доларів.

Дженніфер Лоренс в Christian Dior

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.