До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найстильніші пари на премії "Золотий глобус – 2023"

10 січня найчарівніші пари Голлівуду разом зʼявилися на червоній доріжці церемонії вручення премії "Золотий глобус – 2023", перш ніж сісти за свої столики. Ми бачили ХайдіКлум у сексуальній мінісукніKevinGermanier, прикрашеній фіолетовою горжеткою, разом з її чоловіком ТомоКаулітцом, який був у чорному смокінгу. Мішель Вільямс вибрала сукню Gucci та прикраси Tiffany & Co., проводячи вечір з чоловіком Томасом Кейлом, а Аня Тейлор-Джой одягла жовту сукню ChristianDior і позувала на червоному хіднику зі своїм хлопцем Малкольмом Макреєм.

A$AP Rocky і Ріанна
A$AP Rocky і Ріанна

Реклама

Попри те, що Ріанна та A$APRocky вирішили пропустити червону доріжку церемонії "Золотий глобус – 2023", вони стали однією з найкраще одягнених пар на церемонії. Для особливої події пара обрала чорні ансамблі. Їхній класичний дрескод зовсім не видавався нудним, натомість був неймовірно свіжим і актуальним. Вечірній образ Ріанни складався з нестандартної сукні Schiaparelli, яка була розроблена Деніелом Розберрі для співачки. Оксамитова чорна сукня без бретелів була підкреслена великою об'ємною накидкою, широкими плечима та шлейфом. Витончена колірна гамма – але в екстремальному силуеті – дозволила їй додати сережки Cartier і кольє з 18-каратного білого золота та діамантів. Тим часом Роккі зробив ставку на чорний смокінг з атласними лацканами, білу сорочку на ґудзиках і вузьку чорну краватку. Більше образів зіркових пар на червоній доріжці "Золотого глобуса" дивіться в нашій галереї.

<b>Гіларі Суонк і Філіп Шнайдер</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.