До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Церемонія відкриття Берлінале 2019: найкращі образи

7 лютого відкрився 69-й Берлінський міжнародний кінофестиваль – Берлінале, який замикає трійку найважливіших кінофестивалів у світі. У будівлі театру на Потсдамській площі в Берліні зібралися десятки знаменитостей, які протягом тижня змагатимуться за право володіння статуетками золотих і срібних ведмедів. Серед гостей на червоній килимовій доріжці з'явилися: Тоні Гаррн, Жюльєт Бінош, Зої Казан, Енді Макдауелл, Емілія Шюле і багато інших.

Енді Макдауелл

В основному гості віддали перевагу класичній чорно-білій колірній гамі, але траплялися і яскраві рожеві, цитринові, сині вбрання. Так, Тоні Гаррн одягнула лаконічну чорну сукню, декоровану плісированим кейпом, Зої Казан вибрала світле вбрання, прикрашене квітковим принтом, а Енді Макдауелл – атласну модель з відкритою спиною і шлейфом. Vogue.ua зібрав ефектні образи знаменитостей на відкритті Берлінале.

Реклама

<b>берлинке 2019</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.