До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

6 зірок, які не зраджують улюбленим сукням роками

Сьогодні sustainable є одним із основних принципів сучасної моди. Індустрія почала розуміти необхідність свідомого споживання, тож використання екологічних матеріалів, апсайкл та вінтаж зараз знаходяться на вершині популярності. Зірки також не залишаються осторонь та привертають увагу виходами у вбранні з колекцій 1990–2000 років. Однак поява у сукні, в яку вже вбиралися на червону доріжку, викликає більш активне обговорення. Vogue.ua пригадує зірок, для яких надягнути сукню кілька разів не є проблемою.

Кейт Міддлтон

Принцеса Кетрін є рекордсменкою за кількістю виходів в тому самому вбранні — змінюється лише стилізація. Окрім цього, вона є прихильницею демократичних брендів, що демонструє і її ощадливість. Остання поява на премії BAFTA разом із принцом Вільямом у сукні, що вже була вдягнута у 2019-му, та сережках Zara за 22$ знову підтвердила раціональне ставлення Кейт до одягу та аксесуарів. Важливо зазначити роль стилізації: завдяки довгим чорним рукавичкам сукня заграла по-новому.

Реклама

Принцеса Кетрін
Принцеса Кетрін

Кейт Бланшетт

Лауреатка багатьох кінопремій, Кейт Бланшетт також не цурається вдягати речі по кілька разів. Її останній вихід на премії BAFTA був у чорній сукні Maison Margiela, яку вже було продемонстровано на церемонії "Оскар" у 2015 році. Сукня зазнала деяких змін та була доповнена кольє з перлин Louis Vuitton. Ще одним яскравим виходом зірки стала сукня Armani, яку вона вдягнула на вручення премії "Золотий глобус" у 2014 році, а потім знову — у 2018-му в Каннах.

Кейт Бланшетт
Кейт Бланшетт

Гелен Міррен

Для цієї акторки вдягнути сукню вдруге або навіть втретє точно не є проблемою. Міррен щиро не розуміє, що особливого люди знаходять у виході зірок у тому самому вбранні. Її улюблену сукню Dolce & Gabbana прихильники мали змогу бачити дуже часто у період із 2013 до 2015 року. Змін зазнавала лише стилізація, підбір аксесуарів та взуття. Ще одна сукня від італійців із принтом у вигляді дитячих малюнків була серед улюбленого вбрання Гелен.

Хелен Міррен
Хелен Міррен

Анна Вінтур

Анна Вінтур подає гарний приклад іншим зіркам, одягаючи сукні по кілька разів. У 2012 році на прийомі у британського прем’єр-міністра вона була у вбранні, в якому вперше з’явилася за три роки до цього на балу Met Gala. А у сукні з принтом Carolina Herrera вона з'являлася на показі Salvatore Ferragamo у Мілані, на показі Christian Lacroix у Парижі у 2008-му та на Вімблдонському турнірі того ж року.

Анна Вінтур
Анна Вінтур

Меган Маркл

Колишня герцогиня Сассекська намагалася не відставати від Кейт Міддлтон та під час свого туру Африкою у 2019 році повторно вдягнула сарафан у смужку Martin Grant, що вже був на ній рік тому у Сіднеї. Також у Кейптауні Меган вдруге вбралася у блакитну сукню-сорочку, в якій з'являлась у 2018 році.

Меган Маркл
Меган Маркл

Мішель Обама

Колишня перша леді США під час перебування на посту перетворилася на справжню ікону стилю. Під керівництвом стилістки Мередіт Куп Мішель демонструвала не лише вдалі поєднання та стильові прийоми, а й свідомий підхід до використання одягу. Вона вдягала костюм із плісованої спідниці та жакету з вишивкою від J. Mendel на зустріч із королевою Єлизаветою II у 2012 році — і в ньому ж з’явилася на різдвяному заході у Вашингтоні рік по тому.

Мішель Обама
Мішель Обама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.