До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

З думками про літо: новий дроп COOSH

Український бренд COOSH, заснований інфлюенсеркою Аліною Френдій, представив літній дроп, головною ідеєю якого було перенести пляжну атмосферу у ритм міста.

Реклама

"Сьогодні ми не можемо повністю насолодитись українським морем, тому вирішили створити дроп, який буде нагадувати про головний атрибут літа, — розповідає Аліна. — Під час роботи над колекцією Sand on skin ми занурились у пляжний вайб та повністю надихнулися ним. Дивлячись на ці кадри, можна відчути теплі промені сонця та пісок на шкірі. Одразу ж хочеться замружитись та прислухатись до шуму хвиль".

До нового дропу увійшли актуальні жилети, шорти, сукні з затяжками, сарафани та костюми з льону. Останні ідеальні для спекотної погоди, оскільки створені з натуральної тканини, яка природно охолоджує тіло. У дропі використано багато в’язаних мотивів. Найяскравішими елементами стали в’язані максісукні з відкритою спиною і плетені моделі на бретельках. Вони виконані у чорному, коричневому та молочному кольорах, які бездоганно підкреслюють засмагу.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.