До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що всередині нового календаря Pirelli 2022

Pirelli випустили свій щорічний календар, який цього разу присвячений легендарним представникам музичної індустрії. Автором фотографій став канадський музикант і фотограф Браян Адамс, відомий своїми портретними знімками. Саме він закарбував у своєму об’єктиві таких зірок, як Шер, Іґґі Поп, Граймс, Дженніфер Гадсон, Рита Ора, Бохан Фенікс та інших. Фотоісторія дістала назву "В дорозі", що стало дуже символічним, оскільки музикантам доводиться постійно переїжджати й виступати в різних містах.

Pirelli 2022

"Коли бачиш цю фотоісторію, то розумієш, що це — день з життя кожного артиста, особлива мить дня: до виходу на сцену або після, обід у ресторані, відпочинок у готелі під час туру. Кожного з героїв я знімав з думкою показати саме таку особливу мить", — поділився Браян Адамс. Календар Pirelli вперше видали 1964 року, а нині він налічує вже 48 видань, що їх створили 37 фотографів. За останні роки календар Pirelli змінив своє позиціювання й відмовився від стандартів краси, прагнучи показати розмаїття. Тепер замість оголених топмоделей сторінки календаря прикрашають світові зірки, жінки й чоловіки, які досягли успіхів у різних сферах діяльності. Подивитися всі знімки з календаря можна в нашій галереї.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.