До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Вибір баєра: які туфлі вибрати для новорічної ночі

Новорічні свята — час, коли хочеться чогось особливого. А що може бути особливішим за нові туфлі, які ніби створені для найдовшої ночі в році? Саме такі створює італійка Інгрід Інчіса де Камерана, у взутті авторства якої бездоганна якість поєднується з неймовірною вишуканістю, а зручність абсолютно не сперечається з аристократичністю. В Україні марка Ingrid Incisa di Camerana ексклюзивно представлена ​​в бутику Passage 15 (Helen Marlen Group), а його баєр Марія Перетятько вибрала для нас найефектніші пари з останньої колекції й розповіла, що ж такого особливого в кожній з них.

Марія Перетятько
Cinderella

Ця модель створена для того, щоб викликати найрадісніші емоції й почуття свята. Вона називається Cinderella і присвячена образу Попелюшки. Дивишся на ці туфлі й подумки переносишся в місце мрії будь-якої дівчини — казковий бал у прекрасному палаці. Якщо говорити про моделі, вона майже абсолютно універсальна — колір платини поєднується з будь-яким вбранням, починаючи від вечірньої сукні, закінчуючи джинсами, низькі підбори дають змогу веселитися довго і з комфортом.

Реклама
Daniela

Ці брунатні мюлі зі шкіри вугра Daniela надають образові кокетства й шику. Добре поєднуються як з легкими сукнями, штанами й спідницями, так і з укороченими штанами й джинсами, спідницями міді. Образ у всіх відтінках брунатного — від темного до молочного — таке взуття доповнить ідеально.

Francesca

Туфлі-дорсе — це завжди втілення вишуканості. У Ingrid Incisa de Camerana така модель називається Francesca й прикрашена чорними акуратними горошинами. Ця пара дуже комфортна, а в образі ідеальний вигляд матиме з однотонними речами. Будьте певні, попри її лаконічність і стриманість, м’який акцент буде саме на нозі завдяки напівпрозорості сітки й оксамитовим горошинам. Неймовірно жіночно.

Ursula

Ursula — це королівська модель. Як матеріал виготовлення, так і прикраса з каменів і форма роблять цю пару безкомпромісно вечірньою. Залежно від кута спрямованого освітлення ці туфлі можуть мати як сріблясто-платиновий, так і платиново-золотистий вигляд. Потіште себе й до найближчого заходу, який, звісно, відбуватиметься з виконанням усіх карантинних приписів, створіть вечірній образ за участі цієї пари туфель.

Kristen

Фактурна ефектна чорна лакова шкіра, металеві скульптурні високі підбори — це все ботильйони Kristen. Компромісів дизайн такої моделі не залишає. Мені подобається поєднання з картатим одягом і одягом з м’яких фактур, наприклад, на контрасті настроїв. Денім теж чудовий партнер для такої пари. Найсміливішим дівчатам, що мають super power, думаю, мінісукні або шорти пасуватимуть як єдино правильне поєднання. І я побажаю їм веселої вечірки!

Докладніше познайомитися з осінньо-зимовою колекцією бренду можна в Passage 15 і на сайті helen-marlen.com.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.