До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Домашні історії: колекція Chanel осінь-зима 2021/22

Колекція Chanel знову стала яскравим і незабутнім акордом на Тижні моди в Парижі. Шоу сезону осінь-зима 2021/22 креативний директор Дому Віржині Віар присвятила затишку й відчуттю захищеності.

Chanel осінь-зима 2021/22

"Я просто обожнюю грати на контрастах, тому в новому сезоні об’ємні силуети, які ніби обволікають й оберігають нас від зовнішнього світу, я поєднала з підкреслено маленьким простором, — розповідає дизайнерка. — Мені хотілося створити домашню атмосферу — теплу й живу, коли дівчатка влаштовують вдома модні покази, ходять з кімнати в кімнату, перевдягаючись на ходу. Також ця ідея співзвучна історіям Карла Лагерфельда, який розповідав мені про часи, коли моделі самі робили собі макіяж і вдягалися перед показом".

Реклама
Chanel осінь-зима 2021/22
Chanel осінь-зима 2021/22

Контрасти стали лейтмотивом цієї колекції — вони були наявні у фактурах тканин, силуетах і колірній палітрі, адже, з одного боку, Віржині Віар надихалася атмосферою лижних канікул, а з іншого — зверталася до богемного шику зразка 1970-х. У такий спосіб в одній колекції природно змішалися елегантні твідові пальта й грубе взуття, строгі брючні костюми й розкішні перлові сотуари, стьобані штани й босоніжки з вишуканими бантиками, у яких хочеться танцювати до ранку, ніжні крепдешинові блузи й елементи, які легко уявити на лижному схилі.

Ще однією важливою характеристикою цієї колекції можна назвати чуттєвість, яку вельми точно змогли передати Інес і Вінуд. Саме їм Віржині Віар довірила зняти цю особливу колекцію, і вийшло чудово.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.