До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue UA представляє колекційний артномер

Vogue UA представляє колекційний артномер, де зібрано найгучніші фотопроєкти за всю історію української версії журналу.

Силіконове бюстьє, прикрашене кристалами, SINÉAD O'DWYER; кільце-каф, біле золото, лабораторні діаманти, браслет, жовте золото, лабораторні діаманти, все — NOMIS

Редакційну традицію публікувати наприкінці літа ексклюзивні артпроєкти започатковано у 2014 році. Саме тоді вийшов друком перший артномер Vogue UA, на обкладинці якого була Марина Абрамович — одна з найголовніших фігур у сучасному мистецтві. Відтоді з’явилося ще пять номерів з концептуальними проєктами видатних художників — Ванесси Бікрофт, Олімпії Скеррі, Нан Голдін, Коко Капітан, Пола Мпагі Сепуї. Фрагменти цих робіт стали частиною нового колекційного номера — як і фотопроєкти Каспера Сеєрсена, Міхаль Челбін, Йоргоса Лантімоса, Антона Корбейна і Маші Реви, створені ексклюзивно для Vogue UA.

Реклама

Реліз номера не обійшовся й без гучних премєр. Серед них — cover story художниці Петри Коллінс із моделлю Тесс Макміллан; есей Гільди Вільямс до відкриття в паризькому Fondation Cartier pour l'Art Contemporain виставки Демієна Герста Cherry Blossoms; дослідження феномена NFT-арту, за допомогою якого художники створюють паралельну реальність для себе і колекціонерів.

Нарешті, ми запропонували 30 українським художникам поміркувати про майбутнє і втілити своє бачення в умовних обкладинках Vogue UA. Серед учасників проєкту — Арсен Савадов, Павло Маков, Ілля Чичкан, Ілля Ісупов, Валерія Трубіна, Маша Шубіна, Олена Ємчук. Всі 30 робіт можна побачити на сторінках артномера Vogue UA і на виставці Futurespective в київському Центрі сучасного мистецтва M17, яка відкриється 30 липня. Цей безпрецедентний проєкт Vogue UA також представить на сайті й у соцмережах — 19 липня.

Фото: PETRA COLLINS.

Стиль: RON HARTLEBEN.

Макіяж: Kali Kennedy @Forward Artists.

Грим: Malina Stearns.

Сет-дизайн: Nicholas Des Jardins @Streeters.

Продюсер: Serie Yoon @Night Water Creative.

Асистенти фотографа: Steve Yang, Moni Haworth.

Асистент стиліста: Hayley Francise.

Асистент гримера: Sasha Glasser.

Асистент сет-дизайнера: Gautam Sahi.

Асистенти продюсера: Jonathan Smalls, Anija Jalac.

Кастинг: Max Märzinger для Julia Lange Casting.

Модель: Tess McMillan @IMG

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.