До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue Styling Guide: зимові образи для мінімалістів від Ніки Гук

Щосезону бренди пропонують безліч нових колекцій, дропів і речей, у вирі яких можна загубитися. У межах проєкту Vogue Styling Guide ми попросили трьох стильних дівчат поділитися улюбленими образами цієї зими. Наша сьогоднішня героїня — дизайнерка Ніка Гук, засновниця бренду HUKH, яка є відомою шанувальницею мінімалістичного та стриманого стилю. Ніка обрала для себе три ідеальні зимові образи з колекцій, представлених у львівському концепт-сторі Personality, і на власному досвіді показала, що лаконічно не дорівнюється нудно.

Реклама

Зимові текстури

Стиль Ніки Гук лаконічний та стриманий, але водночас із характером. Підкреслити його вона вирішила за допомогою фактур, які видаються ще помітнішими на тлі суворого крою. Головним акцентом її першого образу став оверсайз-жакет зі шкіри з ефектом потертості від бренду Kulakovsky, який вона доповнила базовим топом та складнопошитими штанами Litkovska. Лілія Літковська відома своєю любов'ю до деконструкції та експериментів із пропорціями, завдяки чому такі штани легко можуть стати основою як ділового образу, так і більш неформального. Прикраси до образу — HUKH.

Жакет Kulakovsky, топ Katsurina, штани Litkovska, прикраси HUKH
Жакет Kulakovsky, топ Katsurina, штани Litkovska, прикраси HUKH

Oversized Tailoring

Верхній одяг — основа будь-якого осінньо-зимового гардеробf. Шанувальники лаконічності нерідко віддають перевагу оверсайз-моделям, як це зробила Гук. Таке пальто виглядає ефектно, його легко стилізувати з різними речами, воно дарує відчуття захищеності та тепла. А врівноважити його маскулінність можна за допомогою розслабленої міської піжами — такий прийом можна нерідко знайти у звітах стрітстайл-хроніки. Рекомендуємо спробувати вже найближчими вихідними.

Пальто Bazhane, піжама Litkovska, прикраси Lutiki
Пальто Bazhane, піжама Litkovska, прикраси Lutiki

Тепла сторона

Мінімалістичність може бути жіночною — це твердження доводить третій образ Ніки Гук, який побудований на поєднанні широких штанів, але з комплементарною трохи заниженою посадкою, акуратної сорочки та жакета Jamemme з підкресленою лінією плеча. Теплі відтінки в цьому образі, навпаки, грають на пом'якшення, щоб баланс був ідеальним.

Сорочка та штани HUKH, жакет Jamemme
Сорочка та штани HUKH, жакет Jamemme

Над проєктом працювали:

Відео: Yulya Dahl, Yaw Hinne
Стиль: Viktoria Filipova
Мейк-ап і зачіски: Anna Zhadko
Фото: Roman Muraviov
Звукозапис і зведення: Xenia Vynogradova
Асистентка стилістки: Anastasia Sandalova

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.