До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Внутрішні діалоги: капсульна колекція INLY

Український бренд INLY представив нову капсульну колекцію. Вона стала рефлексією дизайнерки бренду Інни Грицик на всі ті події, які ми проживаємо сьогодні.

INLY

Реклама

"Починаючи з 24 лютого кожен із нас дуже змінився, і щоб зрозуміти, як діяти й жити далі, треба було просто чесно поговорити із самим собою, — розповідає дизайнерка. — Сьогодні важливо розуміти, що дає сили й надихає, а що викликає страх і не дає змоги рухатися вперед. Ці почуття й роздуми ми намагалися показати, зокрема, й візуально, у рекламній кампанії до колекції. Її головна героїня ніби перебуває за склом, по той бік, а перед її очима розквітає надзвичайно мальовнича Україна з власними традиціями та історією".

INLY

Саме ці внутрішні діалоги й поєднали в колекції фірмовий мінімалізм INLY, виражений у низці жакетів, штанів і пальт з тонкої костюмної тканини, з виробами ручної роботи у вигляді колосків, що відсилають до нашого коріння. Так само різноманітність топів з високим горлом символізує нашу потребу у внутрішньому захисті, а практичний денім, з яким бренд працює вперше, демонструє здатність людини адаптуватися до нових викликів. За всю свою історію цей функціональний матеріал неодноразово засвідчував своє вміння переживати будь-які кризи та складнощі. Водночас для виробів колекції характерний необроблений край, що викликає асоціації з розслабленістю та легкістю. Їх сьогодні теж важливо впустити в наше життя знову.

INLY
INLY
INLY

"Мені хотілося, з одного боку, створити гардероб-уніформу, що не відвертатиме уваги, а з іншого — надати йому емоційності, освідчитися в любові нашій Україні, — додає Інна Грицик. — Досягти цього балансу якраз і вдалося завдяки поєднанню формальності й розслабленості, строгості й тепла ручної праці".

INLY

Ключовою річчю колекції став довгий топ з вив’язаних вручну колосків, де складна фактура додатково підсилюється грою відтінків молочного, білого та кремового.

PHOTOGRAPHER: Andrew Grey

STYLE: Inna Grytsyk

MUA: Svetlana Rymakova

HAIR: Pavel Lotnik

MODELS: Lera Merzlikina; Kristina Abibulaieva

PRODUCER: Marina Sandugey-Shyshkina

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.