До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У полоні кольору: Anna October весна-літо 2018

Нову весняно-літню колекцію бренд Anna October повністю покаже в Парижі вже в кінці цього місяця, а в Києві Анна Октябрь продемонструвала лиш її маленьку частину, зайвий раз заінтригувавши гостей. Формат презентації дизайнерка обрала відповідний – фоном для найсонячніших суконь сезону став класичний інтер'єр одного з номерів готелю Intercontinental.

Кольору Октябрь в новому сезоні приділила особливу увагу. "Я нарешті згадала про свою художню освіту й улюбленого Матісса, – розповідала Анна, дивлячися на летучі сукні, в яких блакитний навдивовижу точно гармонував з відтінком сицілійського апельсина чи весняної трави. – Його твердження, що кожен колір сам по собі не має жодної ваги, допоки не поєднається з іншими, я постійно тримала в голові під час роботи над колекцією". А ще Октябрь часто згадувала Грецію, особливо острів Ідра, заходи сонця якого називають найкрасивішими, а природу неймовірно мальовничою.

Реклама
Анна Октябрь в сукні Anna October весна-літо 2018

"Я вигадала собі історію про дівчину, дружину художника. Разом вони ведуть досить богемний спосіб життя, вміють насолоджуватися кожною хвилиною і роблять вони це так красиво, що хочеться послідувати за ними, наприклад, на Ідру", – оповідає Анна Октябрь настрій колекції, після знайомства з якою дійсно хочеться, аби літо не закінчувалося. Ніколи.

<b>AnnaOctober</b>

Фото: Юрій Яцкулич

Читайте також:

Вогні дискотек: Frolov весна-літо 2018

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.