До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У майстернях Elie Saab: як створюються кутюрні сукні

Створення кутюрних суконь – це магічний і кропіткий процес, і ще десять років тому складно було уявити, що модні бренди будуть відкривати свої секрети. Однак в епоху соціальних мереж демонстрація закулісного життя – ще один маркетинговий прийом, що привертає увагу. Ліванський бренд Elie Saab осторонь не залишився і показав як створювався один з образів нової колекції, присвяченій моді 1920-х років.

Elie Saab Couture весна-літо 2018

Відмітна риса нарядів Сааба – це вишивка. Кожна сукня на подіумі сяяло і переливалася камінням, срібними або золотими нитками, стеклярусом і кристалами. Одне з найскладніших у виготовленні суконь привертало увагу не тільки вишивкою як такою, а й мотивом – складна геометрія малюнка відсилала до стилю арт-деко.

Реклама
Elie Saab Couture весна-літо 2018

Так, в створенні цього, без перебільшення, шедевра використовувалося відразу чотири технології вишивання, було витрачено приблизно 4000 блискіток і 5000 каменів різної форми. Над створенням цієї сукні працювали відразу 12 осіб і пішло у них на це три місяці. В цілому часові витрати Сааб оцінює в 500 годин.

Elie Saab Couture весна-літо 2018
Elie Saab Couture весна-літо 2018
Elie Saab Couture весна-літо 2018

Читайте також:

Ніч в Парижі: колекція Elie Saab Couture весна-літо 2018

Вагітна Коко Роша на подіумі Jean Paul Gaultier

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.