До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Віднесені містралем: колекція Lake Studio Pre-Fall 2018

Природа – ключове джерело натхнення для дизайнерів Lake Studio Олесі Кононової та Анастасії Рябоконь, які нову міжсезонну колекцію створювали під враженням від пейзажів півдня Франції і вітру містраль, характерного для цієї країни.

"Могутній та норовливий, він може промайнути, змітаючи все на своєму шляху, або стихнути так само швидко, як і з'явився. Саме цю суперечливість та мінливість містралю ми втілили в новій колекції, проводячи паралель з дівчиною, її головною героїнею – такою ж чарівною в своєї непередбачуваності", – розповідають дизайнери.

Реклама

Побудована колекція на контрасті строгості та ніжності, а її палітра стала омажем багатства відтінків французької природи. Звичайно, не обійшлося в колекції без авторських принтів, на цей раз квіткових. Букети лаванди, ожини і польових рослин розпустилися в колекції на шовкових сукнях, спідницях і блузках.

Читайте також:

Рождественская вечеринка Lake Studio в Helen Marlen Mandarin

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.