До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сучасна класика з хижим інстинктом: бренд DEMN 22 представив свою першу колекцію

Український бренд DEMN 22 представив свою дебютну колекцію, яка створена для дівчат, що не бояться експериментувати зі стилем та виражати себе за допомогою цікавого одягу.

Головна героїня DEMN 22 — креативна директорка свого гардеробу. Вона з легкістю поєднує класичний костюм зі спокусливим лонгслівом із хижим принтом, а елегантні ботильйони — з утилітарним комбінезоном. Ця концепція бере початок із власного стилю дизайнерки бренду — Анни Юрченко. Її пристрасть — насичені кольори, ефектні аксесуари й несподівані деталі, які знайшли своє прочитання у колекції бренду.

Реклама

DEMN 22
DEMN 22

DEMN 22
DEMN 22

Цього сезону DEMN 22 затіяв гру з нетлінними і сучасними трендами, переосмисливши їх на свій лад. Кожна модель колекції — самодостатня, однак у поєднанні між собою речі стають іще цікавішими, даруючи простір для творчого прояву.

Поряд із картатими сорочками, широкими джинсами і комбінезоном з великими кишенями опинилися жіночні штани палаццо, обтисла шкіряна мінісукня і жакет вільного крою. Серед речей, які точно оцінять модниці, — лонгсліви з кольоровим анімалістичним принтом й світшот зі сміливим вирізом. Більше образів із нової колекції дивіться у нашій галереї.

<b>Український бренд DEMN 22 представив свою першу колекцію</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.