До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Supreme і Yohji Yamamoto представили спільну колекцію

Після своєї останньої співпраці з Vans, Supreme несподівано оголосили про колаборацію з Yohji Yamamoto. Спільна капсульна колекція поєднує в собі унікальне бачення легендарного японського дизайнера та фірмову естетику Supreme.

Supreme и Yohji Yamamoto

Йоджі Ямамото, один з найвпливовіших дизайнерів, які живуть і працюють сьогодні, своєю творчістю уособлює бунтарський дух. За останні 50 років Ямамото докорінно вплинув на те, як люди вдягаються, а його вплив відчувався далеко за межами подіуму. Співпрацюючи зі Supreme, Ямамото підготував колекцію сезону осінь-зима 2020/2021, яка ще раз демонструє його прогресивний погляд на речі.

Реклама

До спеціальної колекції ввійшли шкіряна куртка, пуховик, парка, вовняний костюм, светр, сорочка, толстовка з капюшоном, п’ять футболок і шапка. Більшість речей, як і очікувалося, переважно чорного кольору. Але в лінійці з’явилися й сміливі помаранчево-червоні, хакі-зелені й білі відтінки. Колекція також оздоблена принтами авторства Sancheeto, зображеннями відомого артдиректора й графічного дизайнера Пітера Севілла, а також замальовками Юкі Асакури.

<b>Supreme и Yohji Yamamoto</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.