До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Спогади про рідне: нова зимова колекція Katimō

Дім — це простір, сповнений спогадами про рідне. Тут ми можемо бути собою справжніми. Тут ми носимо свій найкомфортніший одяг. Цей вимір комфорту відтворюється в новій зимовій колекції українського бренду Katimō. Затишне вбрання полишає свої звичні межі, перетворюючись на вишукані й водночас розслаблені предмети гардероба.

Katimo

Стьобане пальто-халат і піжамний сет з костюмної тканини додають відчуття захищеності. Це нагадує нам про враження, що отримуєш від споглядання хуртовини з вікна своєї квартири, лишаючись у її теплі, всередині. На протистоянні тепла й холоду ґрунтується і гармонія колірної палітри: приглушені сірий і сутінковий синій змінюються м’яким відтінком кемел і молочними забарвленнями.

Реклама
Katimo

Katimo

Зимові образи обіймають багатошаровістю. Трикотажні легінси, кардигани на ґудзиках і костюми доповнені об’ємною хусткою з вовни, альпаки й кашеміру. Сентиментальність утілюється в маніжках кроше ручної роботи, створених у колаборації з молодим українським брендом Bandura. Переосмисленим домашнім взуттям стали м’які капці з овчини, а знаковим елементом колекції — шуба зі штучного хутра.

Katimo

Katimo

Katimo

Дім — це стан. Сама згадка про нього стишує серце в найгамірніші часи. Сам погляд на знайомі речі спричиняє момент внутрішньої правди. Спираючись на такі моменти, ми не боїмося гуляти в хуртовину. Дім — це відчуття, неповторне для кожного, особисте, яким хочеться ділитися з найближчими людьми. Цього сезону бренд ділиться ним у колекції Katimō зима 2022/2023. Нова капсула вже доступна на сайті katimoclothes.com, а також у крамниці на вул. Рейтарській 19 А.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.