До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Спогади про дитинство: нова колекція KULAKOVSKY осінь-зима 2022/2023

Нова колекція українського бренду шкіряного одягу KULAKOVSKY осінь-зима 2022/2023 має особливе значення для дизайнера — він присвятив її спогадам про дитинство. Дизайнер пригадує свою яскраво-помаранчеву куртку з мультяшними нашивками й переосмислює її у двох дублянках з вінтажної шкіри з хутром кольору чорнобривців. Перша — це класична куртка-авіатор, а друга – новий гіпероверсайз-бомбер, закутавшись у який, миттєво відчуваєш комфорт.

KULAKOVSKY

"Коли я був маленьким хлопчиком, то проводив зимові канікули в бабусі. Досі пам’ятаю тепло й затишок її домівки, відчуття безтурботності, а також натхнення. Моя бабуся працювала на текстильній фабриці й приносила додому зразки й залишки різних тканин. Мені було цікаво, як їй вдавалося перетворювати ті маленькі шматочки в одяг для мене, її онука. Цей спогад є основою нової колекції, яку я сьогодні представляю", — розповідає Артур Кулаковський.

Реклама
KULAKOVSKY

KULAKOVSKY

Водночас Кулаковський і далі працює над тим, що почав у попередній колекції — він протиставляє комфорт і провокаційність, жіночність і маскулінність. Додає до колекції кілька нових унісексових моделей, наприклад, коротку сорочку, яка може витримувати температуру до -20 °C, або дублянку-худі з куліскою внизу, яка змінює силует куртки. Також команда бренду вводить цілу низку по-справжньому зимових аксесуарів — шкіряні панамки, рукавиці та шапки-авіатори, оздоблені овчиною.

KULAKOVSKY

KULAKOVSKY

Шарм сільської, знайомої дизайнерові з дитинства, місцевості, який згодом креативна команда бренду відтворила в кампейні, також надихнув Кулаковського на переосмислення традиційного українського одягу. У колекції з’являється рудий кожух з овчини, оздоблений накладними швами, та широка хустка з овчини, облямована українським поясом "Крайка", який дизайнер купує у майстрів на заході України. Цей шарф має просторі кишені й додатковий тонкий пояс — затягнена ним хустка відіграє роль додаткового шару для забезпечення ще більшого тепла.

KULAKOVSKY

KULAKOVSKY

Особливо варто відзначити двосторонню дублянку міді з товстої англійської овчини, а також дублянку-кейп з ґудзиками на рукавах і бічних швах. У цій колекції бренд працює здебільшого з натуральними відтінками — крім помаранчевого, також використовуються класичні чорний і рудий кольори, відтінки білого — колір слонової кістки та молочний, а також дуже насичений і глибокий колір чорного шоколаду. Більше фото дивіться в нашій галереї.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.