КУПИТИ КВИТКИ

Що українські бренди показали на Тижні моди в Бухаресті

З 15 по 18 жовтня у Бухаресті проходив перший Mercedes-Benz Bucharest Fashion Week. Ця подія обʼєднала творців, баєрів та поціновувачів з різних куточків світу: окрім локальних брендів, свої колекції в самому центрі румунської столиці представили дизайнери з Італії, Молдови, Грузії та, звісно, України. Розповідаємо, що українські бренди показали цього сезону під час першого Тижня моди в Бухаресті.

Litkovska

Відкрили Тижень моди Litkovska, які у тронній залі королівського палацу представили колекцію під назвою ZHNYVA, що символізує здобутки марки за 15 років. Вперше бренд презентував її під час останнього Тижня моди у Парижі. Колекція відображає ідею пожинання плодів від посіяного: цикл творення, роздумів і оновлення, вшанування історії бренду та його постійної еволюції. Також на подіум вийшли моделі в образах, створених разом із англійським фотографом та креативним директором Ніком Найтом. Ексклюзивно для цієї співпраці Найт розробив зображення квітів, що були деконструйовані, вишиті та нанесені на різні тканини, створюючи оптичні ілюзії.

Реклама.

Gudu

Другим показом стала колекція Gudu. Дизайнер Лаша Мдінарадзе зробив ставку на стримані елегантні образи — жакети, затягнуті ременями на талії поверх прозорої сукні, спідницю з об’ємним верхом, короткий драпований топ та сукню-сорочку. Головним кольором колекції став чорний, який супроводжувався вкрапленнями бежевого, ніжно-блакитного, трендового коричневого та грайливим барвистим принтом, що знайшов своє місце на шкіряній мідіспідниці та обʼємній сумці.

ELENAREVA

Третім представником української модної індустрії став бренд ELENAREVA. На подіум моделі виходили у монохромних жіночних образах, притаманних стилістиці дизайнерки, — прозорих та сатинових сукнях, корсетах-бандо та костюмах, що складалися з топу та штанів на високій талії. Романтичні сукні були доповнені ніжними квітковими аплікаціями, а деякі образи також супроводжували яскраво-блакитні короткі рукавички.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.