До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Угода між LVMH і ювелірним брендом Tiffany & Co. може не відбутися

Як ми повідомляли раніше, модний конгломерат LVMH і ювелірний бренд Tiffany & Co. уклали угоду. Так, головною її умовою було поглинання компанії Tiffany & Co. за $ 16,2 мільярда, що забезпечило б LVMH вихід на американський ринок, а також зміцнення позицій у ювелірному сегменті. Тепер же найбільша угода за всю історію LVMH може не відбутися.

Крамниця Tiffany & Co. в США

Згідно з джерелами, члени ради LVMH скликали збори 2 червня ввечері в Парижі, щоб обговорити це питання в умовах погіршення ситуації на американському ринку, який є найбільшим для Tiffany & Co. Члени ради директорів модного конгломерату стурбовані не тільки впливом пандемії коронавірусу, що забрала понад 100 000 життів в Америці й завдала величезних економічних збитків, а й зростанням соціальних протестів у зв’язку зі смертю Джорджа Флойда в США.

Реклама
Крамниця Tiffany & Co. в Австрії

Представники LVMH не впевнені, що Tiffany & Co. виконають всі свої боргові зобов’язання до закриття угоди, що заплановано на середину року. На зустрічі не було зроблено ніяких остаточних заяв, проте члени ради директорів визнали, що LVMH потрібно переглянути рішення про купівлю ювелірного бренду.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.