До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Saint Laurent залишають Тиждень моди в Парижі

У зв’язку з пандемією коронавірусу модний Дім Saint Laurent ухвалив рішення покинути Тиждень моди в Парижі у 2020 році. Бренд вибрав нову стратегію розвитку бізнесу в умовах кризи. Saint Laurent вирішили встановити свій власний графік модних презентацій, які пройдуть наступного року. "З огляду на поточні обставини й хвилі радикальних змін, Sain Laurent вирішили відрегулювати темп показів і змінити звичний графік", — йдеться в заяві бренду.

Saint Laurent

На цей момент офіційної інформації про скасування всього осіннього Тижня моди в Парижі поки немає, проте таке можливо. Нагадаємо, що покази, які мали відбутися на початку літа 2020, буде перенесено на невизначений термін або в digital-формат. Крім того, креативний директор Ентоні Ваккарелло впевнений, що Тижнів моди у звичному для всіх форматі більше не буде. "Я сподіваюся, ми не повернемося до „звичайного бізнесу". У цьому немає сенсу. Це означатиме, що ми пройшли через все це марно. Все має змінюватися й розвиватися", — прокоментував ситуацію дизайнер.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.