До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Рольова модель: лукбук Poustovit весна-літо 2018

Український бренд Poustovit представив лукбук до нової весняно-літньої колекції, в якій дизайнер Лілія Пустовіт переосмислює на новий лад національну символіку та розмірковує про силу сучасних жінок.

У колекції акцент зроблений на принти, які базуються на малюнках тканих поясів – крайок, але в зовсім іншому, новаторському, прочитанні. "Під впливом цифрових технологій світ безперервно змінюється, ми це відчуваємо та відображаємо в малюнках, але бренд завжди повертається до витоків, до того натурального, справжнього, на що можна спертися та наповнитися енергією, – ділиться ідеями Пустовіт. – Коли гармонія світу порушується, відбувається збій в матриці, випадають елементи, перестають працювати старі правила, малюнок деформується. Іноді він зникає зовсім, створюючи білий фон – чисту матрицю, та тільки від нас залежить, чим ми її наповнюємо".

Реклама

Головною героїнею лукбука, зняв який фотограф Стефан Лісовський, стала модель і ресторатор Таня Рубан. За словами Пустовіт, вона уособлює сучасну для бренду жінку, не тільки як матір та берегиню вогнища, а й світську персону з активною позицією та своєю справою, яка змінює спосіб життя жителів Києва.

<b>ЛукбукПустовитСС18</b>

Читайте також:

Весне дорогу: бьюти-тренды весенних показов украинских Недель моды

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.