До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Rodarte запустили лінію plus-size одягу

Rodarte оголосили про нову співпрацю з брендом Universal Standard, відомим своєю інклюзивною лінією. Спільна капсульна колекція складається з чотирьох базових речей і виконана в американській розмірній сітці від 00 до 40 розміру. Головними героїнями нового кампейну, який знімали посеред американських прерій, стали plus-size моделі Тесс Макміллан і Енам Асіама.

Капсульна колекція Rodarte & Universal Project

Нову капсульну колекцію склали: блузи з довгим рукавом, спідниця довжини міді, комбінезон з поясом на талії і асиметрична сукня. Кожна з речей – монохромна, але наділена характерним почерком Rodarte. Так, на чорних, білих, червоних і пудрово-рожевих комплектах з'явилися фантазійні рюші, багатошарові оборки і романтичні бантики.

Реклама
Капсульна колекція Rodarte & Universal Project

"Ми хотіли почати з речей, які можуть стати основою гардероба і які в той же час можна поєднувати багатьма різними способами – і в повсякденних, і в вечірніх образах", – розповіли креативні директори Rodarte, Кейт і Лаура Малліві.

Капсульна колекція Rodarte & Universal Project

Речі з нової лінії Rodarte вже можна придбати на офіційному сайті Universal Standard і в pop-up магазині Soho в Нью-Йорку. Ціни на речі варіюються від $150 до $240.

<b>rodarte1</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.