До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Rihanna провела загадкове шоу Savage & Fenty

У межах Тижня моди в Нью-Йорку Ріанна провела загадковий показ своєї нової колекції інклюзивної білизни Savage & Fenty. Річ у тім, що Рірі попросила всіх гостей здати телефони на вході до залу і просто насолоджуватися шоу. Зйомку дозволили лише на червоній доріжці. Відомо, що показ спідньої білизни відбувся у бруклінському Barclays Center, а частиною шоу стали відомі артистки, моделі і танцюристки, серед яких були: Джіджі і Белла Хадід, Кара Делевінь, Слік Вудс, Джоанс Смоллс, Нормані та Палома Ельсессер, які продемонстрували нові розробки голлівудської зірки.

Savage & Fenty

Ріанна відкрила шоу в сміливому мереживному чорному ансамблі в оточенні танцюристів, одягнених у спідню білизну з нової колекції Savage & Fenty. Разом вони виконували хореографічні трюки в постановці Парріса Гебеля. Поки зіркові артисти дефілювали по подіуму, інші знаменитості, включно з Halsey, Migos, DJ Khaled, Big Sean, A$AP Ferg, Fat Joe, Fabolous і Tierra Whack, виконували мікси своїх хітів і дебютували з новими синглами.

Реклама
Savage & Fenty
Savage & Fenty
Savage & Fenty

Що відбувалося на шоу Savage & Fenty, всі зможуть дізнатися 20 вересня під час офіційної трансляції на стримінговому сервісі Amazon Prime Video. А поки Vogue.ua пропонує поглянути на гостей таємничого шоу Savage & Fenty, які вдягнули на червону доріжку елементи з колекцій спідньої білизни бренду.

<b>гости шоу Рианны</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.