До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ріанна представила нову колекцію Savage x Fenty

У попередньому показі Savage X Fenty Ріанна задала новий вектор демонстрації колекцій спідньої білизни — інклюзивний і запальний. Ріанні вдалося змінити правила гри й здійснити революцію в поданні спідньої білизни на подіумі всього за один показ. Після такого гучного шоу потрібно було підтримувати імідж і Ріанні це вдалося. 2 жовтня відбулося друге, не менш яскраве шоу Savage X Fenty Vol. 2. Презентація пройшла на онлайн-платформі Amazon Prime Video.

Ірина Шейк

У грандіозному шоу взяли участь супермоделі Ірина Шейк, Кара Делевінь, Лора Гарріер, Віллоу Сміт, Індія Мур, Белла Гадід, Періс Гілтон і плюс-size модель Палома Ельсессер, а також співачки Ліззо, Росалія, Нормані та Еріка Джейн. Дівчата демонстрували сексуальні комплекти спідньої білизни, латексні рукавички й панчохи з тематичних лінійок Garden of Eden ("Райський сад") з квітастим декором, Dear Diary ("Дорогий щоденник") з наївними малюнками й написами "від руки", Black Widow ("Чорна вдова ") з мереживом і неоновими деталями.

Реклама
Ріанна
Палома Ельсессер, Ciarda Hall, Надя Лі Коен, Kitty Louvit і Noah Carlos
Лора Гарріер

Також під час шоу було представлено ​​дебютну чоловічу колекцію спідньої білизни Savage x Fenty. Її обличчям став репер Крістіан Комбс. Подивитися трансляцію шоу-показу Savage x Fenty Vol. 2 можна буде 10 жовтня на стримінговому сервісі Amazon.

Кара Делевінь
Белла Гадід
Періс Гілтон
Чоловіча лінійка спідньої білизни Savage x Fenty

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.