До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Райський сад: квіткова колаборація Erdem х de Gournay

Британський лейбл Erdem представив ексклюзивну колекцію, створену в співпраці зі знаменитим брендом шпалер de Gournay.

Розфарбовані вручну, зроблені на замовлення шпалери із шовку або сусального золота de Gournay — це haute couture у світі шпалер. Поділяючи любов до малюнка, кольору й майстерності, Erdem випустив спільну колекцію з de Gournay, створивши вишукані й романтичні речі.

Реклама

До колекції Erdem х de Gournay увійшли ексклюзивні шпалери з ручним розписом і капсула з 11 предметів одягу. Ердем Мораліоглу розробив дизайн шпалер, який увійде в культову колекцію de Gournay — Chinoiserie. Зі свого боку Chinoiserie стала джерелом натхнення колаборації. Головні герої малюнків — зграя горобців, очеретянок, чапель і фазанів, які розмістилися між гортензіями, ірисами й хризантемами. Ботанічну сцену, виготовлену на шовку й папері сюань, переведено на вибивану тканину для пошиття одягу в трьох кольорах: білому, темно-синьому й чорному. Так змінені в масштабі барвисті візерунки з’явилися на багаторівневих і поплінових літніх сукнях, рифлених спідницях і шлярках.

До колекції одягу увійшли знакові речі Erdem, серед яких сукня до підлоги Clementine з високим коміром і манжетами, виготовлена із шовкової вуалі, прикрашена ексклюзивним принтом Erdem x de Gournay, і сукня до щиколотки Aurelio, ключовий силует колекції весна-літо 2020 року, з короткими рукавами, воланами, спереду на ґудзиках, коміром з високою горловиною й багаторівневим подолом зі шлярками.

Це не перша співпраця de Gournay з модним брендом. 2017 року італійський лейбл взуття Aquazzura випустив колекцію з de Gournay, а також добірку шпалер для робочого столу, яка потрапила в кожен канал Instagram.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.