До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Підбити підсумки: презентація PASKAL X ATELIER1 в Одесі

В рамках Odessa Holiday Fashion Week один з найуспішніших українських дизайнерів Юлія Паскаль провела спільно з концепт-стором Atelier 1 невеликий паблік-ток, на якому розповіла про те, як почала свій шлях в моді і всього за п'ять років змогла побудувати бренд, що продається по всьому світу і який вона презентує на Тижні моди в Парижі.

Юлія Паскаль

Після вступної частини гості презентації, яка відбулась у внутрішньому дворику готелю Il Decameron, мали змогу подивитися колекцію PASKAL, зібрану з образів різних сезонів. Незважаючи на різноманітні техніки роботи, колірну гаму і джерела натхнення – у всіх речах прочитується почерк Юлії Паскаль, яка спершу зробила собі ім'я на складній перфорації і продовжує її трансформовувати від сезону до сезону.

Реклама
PASKAL
PASKAL
PASKAL
PASKAL
PASKAL
PASKAL
PASKAL

Незважаючи на архітектурну освіту і тягу до мінімалістичних форм, в колекціях одеситки є легкість, жіночність і життєрадісність, без яких неможливо уявити жительку такого колоритного міста.

Презентація PASKAL в Одесі

Фото: Юрій Яцкулич

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.