До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Перший номер оновленого Vogue Greece

Увечері 30 березня в Афінах відбулася вечірка на честь перезапуску грецького Vogue, який знову запустили у країні після 7 років перерви. Працює над ним абсолютно нова команда, яку очолила Талія Карафілліду – 29-річна гречанка, яка заодно стала і наймолодшим головним видавцем друкованого Vogue за всю історію видання.

Перший номер оновленого Vogue Greece прикрасила Белла Хадід

Талія Карафілліду народилася в Салоніках. Вона – юрист за освітою, довгий час займалася питаннями інтелектуальної власності і працювала в маркетингу не тільки в Греції, але і Великобританії. При виборі команди Карафілліду зробила ставку на молодість і зухвалість. Середній вік у редакції – від 24 до 30 років. На думку головного редактора, журнал і сайт мають створювати ті люди, які живуть у світі діджитал, щиро люблять моду і при цьому не мають забобонів.

Реклама
Талія Карафілліду

"Природно, що велика частина журналу буде присвячена моді, але ми не будемо забувати і про наше повсякденне життя, про те, про що говорять на кухнях і що хвилює нас кожного дня", – додає Талія.

Перший номер оновленого Vogue Greece прикрасила Белла Хадід

Першу історичну обкладинку прикрасила Белла Хадід, а давньогрецькі статуї склали їй компанію. Вдалося монументально і ефектно. Знімати американську топ-модель редакція довірила іспанському фотографу Тксему Есте і стилістові Даніелі Аньєллі. Директор відділу моди Vogue Greece, Ніколас Георгіу, який навчався в лондонському коледжі Сен-Мартінс на факультеті дизайну, розповідає, що вони планують демонструвати на своїх сторінках різні типи краси, а також активно підтримувати місцеві таланти і стати каталізатором розвитку всієї fashion-індустрії в країні.

<b>VogueGreece</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.