До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Перша спортивна колекція H&M з перероблених матеріалів

Шведський ритейлер продовжує революцію в сфері сталого розвитку і відповідального споживання. Нова колекція H&M для активного відпочинку повністю створена з перероблених матеріалів.

H&M Conscious Activewear 2018

"Поєднавши функціональність і жіночність, ми прагнули представити покупцям стильну й екологічну спортивну колекцію. Ця мета проявилася не тільки в матеріалах – ми використовували нову технологію в'язання, яка створює безшовний одяг при використанні меншої кількості пряжі і тканинних відходів. Об'єднання інновацій, сталого мислення і моди в такий спосіб – великий крок назустріч майбутньому", – коментує Петра Смедс, головний дизайнер спортивного одягу H&M.

Реклама
H&M Conscious Activewear 2018

До колекції увійшли топи, легінси та худі для бігу й занять йогою в натуральній колірній гамі вартістю до 25 євро. Еко-лінійка вже доступна в деяких магазинах бренду, а з 4 січня 2018 року з'явиться онлайн.

<b>H&M Conscious 2018</b>

Нагадаємо, що раніше компанія H&M почала збирати старий одяг клієнтів з метою переробки, та заявила про мету використовувати ресайклінг в 100% своїх колекцій.

Читайте також:

Який вигляд мали найпопулярніші акторки 2000-х

У чому зустріти Новий рік: туфлі Попелюшки

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.