До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Українська альпіністка Ірина Галай представляє зимову капсулу ONE BY ONE

Український бренд ONE BY ONE випускає спеціальну зимову капсулу спільно з альпіністкою Іриною Галай – першою українкою, яка підкорила Еверест. Головний слоган колекції – Go Up! – надихає здобувати нові власні вершини.

Реклама

До колекції ввійшов унікальний пуховик зі старовинним мукачівським орнаментом, термобілизна, в’язаний светр з принтом українських гір, зимові дуті штани й теплі аксесуари. Лімітована зимова капсула ідеальна не тільки для відпочинку в горах, які є в наших мріях і бажаннях, а й просто для комфортного життя в умовах суворої погоди.

Створена у воєнні часи, колекція делікатно акцентує на темі спадщини та поваги до власного роду, традицій і сім’ї. Теплі й комфортні елементи активного одягу однаково гріють тіло й серце, а візерунок, що з’являється на речах, – не випадковий. Він створений за мотивами вишитих сорочок Закарпаття, звідки родом Ірина Галай.

Знімання кампейну колекції без слів підтверджує, що це одяг для сміливих і сильних. Команда під керівництвом фотографа й артдиректора Дениса Манохи вирушила в засніжений ліс, щоб передати потрібний настрій та особисто протестувати нову капсулу ONE BY ONE.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.