До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Назад у реальність: лукбук RESERVED осінь-зима 2020/2021

Прихильники мінімалістської моди будуть у захваті від колекції поточного сезону RESERVED — польський бренд представив речі, які стануть ідеальною основою для осінніх образів.

Кінець літа — це не тільки повернення до своїх щоденних обов’язків після відпочинку, але й час змінити повсякденний гардероб. Легкі сукні й шорти займають затишне місце десь у глибині шафи, а їм на зміну дістають пальта й джемпери. У новому лукбуку RESERVED фотограф Матеуш Станкевич демонструє суть останніх тенденцій разом з молодими зірками Гедре Дукаускайте, Стеллою Лючією й Алієтою Сару.

Реклама

Мінімалізм — стиль, який упродовж кількох років старанно просували в соціальних мережах. В’язані сукні, комбінезони й сорочки зі штучної шкіри, однотонні костюми, твідовий комплект, куртка й пальто в ялинку, а також жакет з нагрудними кишенями, зав’язаний на талії, — усі ці речі стануть універсальними солдатами у вашому гардеробі незалежно від того, куди ви прямуєте: на роботу, до коледжу, на побачення чи на зустріч із друзями.

Суть речей у мінімалістському стилі полягає в геометричному крої й фактурі використовуваних тканин. Особливо популярний нині одяг з немов виточеними силуетами, однотонних відтінків або створений у техніці color blocking. До своєї колекції RESERVED також додає показові деталі, як-от штучне хутро, об’ємні рукави в сукні, складчасті штани в поєднанні з важкими черевиками, рожеве пальто або прозорий топ з класичними джинсами й пуховиком білого кольору чи срібним светром, що вирізняється в парі з легкою спідницею.

Колірна палітра в новому лукбуку RESERVED складається здебільшого із чорного й білого, а також ніжно-рожевого й сірого відтінків. Їхній баланс порушується вищезазначеним культовим візерунком у ялинку, смужками й принтом, натхненим тріщинами на стінах. Попри те, що кольори видаються приглушеними, весь акцент зміщується на текстуру матеріалів — складки, клаптеве шиття й товщину твіду. Не залишилися без уваги й аксесуари. У лукбуку бренд демонструє must-have сезону: черевики jodhpur на тракторній підошві, чоботи до щиколотки на тонких підборах, високі чоботи, класичні лофери й кросівки. Варта уваги також сумка-хобо з плетеною фактурою, а також гіт цього сезону — шкіряний берет.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.