До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Свято життя: нова колекція Elie Saab весна-літо 2021

Після складного року, під час якого Ліван стикнувся не лише з політичною й економічною кризою, але й пережив трагедію в головному порту Бейрута, дизайнер Елі Сааб вирішив створити колекцію, яка б уособлювала новий початок. "Ми хочемо відсвяткувати життя і його якість", — прокоментував він колекцію. Замість традиційного показу на Тижні моди в Парижі, Сааб презентував лукбук нової колекції весна-літо 2021 і зняв короткометражний фільм у горах Факри.

Elie Saab

Він задумав колекцію, представлену у вигляді серії кольорових капсул. "Рожевий уособлює квіти бугенвілеї, кислотно-зелений — гарне листя, білий відсилає до мрій про світ і безтурботність, тоді як криваво-червоний означає втрати", — зазначив дизайнер. Його фаворитом у колекції є завершальна бірюзова секція, що складається із суконь у грецькому стилі на взірець образів Грейс Келлі у фільмі "Спіймати злодія" 1955 року.

Реклама
Elie Saab
Elie Saab
Elie Saab

Нова колекція Elie Saab показує силу позитивного мислення й свідчить про те, що до весни 2021 роки ми остаточно забудемо про локдаун і повернемося до романтичних пригод на природі. "Це свято життя", — сказав він про фільм, де моделі без масок збираються разом, щоб провести день на природі й обов’язково в гарному одязі.

Elie Saab
Elie Saab
Elie Saab

"Кількість вечірок зменшується, однак життя триває", — каже дизайнер. У колекції весна-літо 2021 Сааб показав різнокольорові сукні, розшиті квітастою вишивкою, нитками бісеру й блискучими кристалами. Знайшлося місце і для елегантного білого вбрання, що буквально зачіпало за живе: образи з відкритими плечима, облямовані пір’ям, сукні сорочкового крою з ніжного мережива та напівпрозоре вбрання з рукавами від базової футболки. Класична елегантна біла сорочка з рукавами-ліхтариками, представлена ​​в парі із широкою чорною спідницею й поясом, була поза часовими межами, а сукні з лелітками відтінку рожевого золота переносили глядачів у часи Золотого століття Голлівуду.

Elie Saab
Elie Saab
Elie Saab

До речі, музика в мініфільмі Elie Saab буде знайома багатьом українцям — її авторство належить українському колективові Dakha Brakha.

Всю колекцію Elie Saab весна-літо 2021 дивіться тут.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.