До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тиждень моди в Мілані: нові колекції Alberta Ferretti і No.21

Розпочався Тиждень моди в Мілані. Слідом за дебютом Кіма Джонса для прет-а-порте лінійки Fendi свої колекції осінь-зима 2021/2022 показали Alberta Ferretti і No.21. Докладніше читайте в нашому огляді.

Alberta Ferretti
Alberta Ferretti

У своїй новій колекції осінь-зима 2021/2022 Альберта Ферретті зосередилася на повсякденному одязі, переглянула класичні образи й додала, як вона висловилася, "щось надзвичайне, щоб зробити їх особливими". Працюючи в темній колірній палітрі, використовуючи вугільний та антрацитові відтінки, з рідкісними проблисками оливково-зеленого, гірчичного й синього кольорів, дизайнерка показала строгі приталені пальта, водночас загострила плечі, а потім додала шлярки на спині для ефекту несподіванки. Серед верхнього одягу були також короткі дублянки, об’ємні кейпи з обробленими вручну краями, а також гладкі структуровані тренчі. Штани в колекції Alberta Ferretti з’явилися в різних варіаціях м’якого крою, іноді їх можна було помітити під вузькими плісованими спідницями.

Реклама
Alberta Ferretti
Alberta Ferretti
Alberta Ferretti

Ферретті зосередилася на незвичному обробленні поверхонь, працюючи над складними текстурами, щоб передати чуттєвість і тактильність колекції. Однак що може бути особливішим за казкові вечірні сукні, які, звісно ж, є сильною стороною дизайнерки. Завершився показ серією драматичних чорних суконь з м’якого шифону, варіантами з лакованою вишивкою й ніжним пір’ям. На особливу увагу заслуговує гламурна золота сукня, прикрашена мерехтливими блискітками й торочками з металевим відливом. "Почуття краси додає сили", — сказала Ферреті.

Alberta Ferretti
Alberta Ferretti
Alberta Ferretti

Всю колекцію Alberta Ferretti осінь-зима 2021/2022 дивіться тут.

No.21

Нова колекція No.21 осінь-зима 2021/2022 кидає виклик громадськості, врівноважуючи тонкий еротизм зі стриманістю. Дизайнер Алессандро Дель Аква показав колекцію, натхнену роботами відомого італійського архітектора й фотографа Карло Молліні, який зображував жінок en déshabillé у вишуканих буржуазних інтер’єрах. "Саме через ці примусово суворі часи я хотів створити колекцію, яка була б зовсім не цнотливою", — поділився дизайнер. Він створив будуарну колекцію, у якій переважали шик і чуттєвість, з домішкою його типової безжурності, доданої для балансу.

No.21
No.21
No.21

Граючи на контрастах між манірністю і яскравістю, стриманістю і відвертістю, дизайнер скомбінував тонку мереживну й шовкову білизну з маскулінними куртками з торочками й м’якими мохеровими светрами. Сексуальна спідня білизна визирала з-під шифонових суконь і спідниць з торочками, а вовняне боді було представлене з глибокими викотами. Надкороткі чорні сукні-трапеції з білим жабо й манжетами в стилі Моніки Вітті поєднувалися з прозорими чорними панчохами й білими туфлями на високих підборах. Були в колекції також леопардові принти, прозорі конструкції ручної роботи і яскраві кристали як прикраси на комірах і краях рукавів. Вовняні картаті сорочки з візерунком тартан і фірмові спідниці-олівці теж стали жіночнішими — Дель Аква показав їх у м’ятному й бузковому кольорах з глибокими бічними розрізами.

No.21
No.21
No.21

Всю колекцію No.21 осінь-зима 2021/2022 дивіться тут.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.